Te dni nas razganja od ponosa, saj je naše doživetje Untouched by light – degustacija penine, nedotaknjene od svetlobe, prejelo nagrado Sejalec 2023 za inovativne dosežke v turizmu!

Včeraj je v Novi Gorici potekala podelitev najvišjih priznanj v turizmu in s ponosom sporočamo, da smo za Doživetje Untouched by Light, ki je uvrščeno med ‘Edinstvena doživetja Slovenije’ (‘Slovenia Unique Experiences’), prejeli nagrado ‘Sejalec 2023’.

Slovenska turistična organizacija ze skoraj 20 let spodbuja inovativnost v slovenskem turizmu in podpira razvoj inovativnih produktov.
Naziv Sejalec dobijo doživetja, ki imajo velik tržni potencial, in ki so s stalno in visoko kakovostno ponudbo pripravljena na domače in tuje goste, uspešno prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije ter bodo v najkrajšem možnem času lahko prinesla dodano vrednost slovenskemu turizmu.

Za več informacij ali rezervacijo doživetja Untouched by light kliknite na povezavo: https://www.dompenine.si/ponudba/dozivetje-untouched-by-light/.