Ponudba

Dom Penine

Ogled kleti

Nekatere izmed kleti, ki si jih lahko tukaj ogledate, so stare več kot 200 let. Predstavljajo del naše tradicije, obenem pa se lahko pohvalimo, da te kleti predstavljajo na slovenskem prostoru nekaj nevsakdanjega … Kako nevsakdanjega, boste izvedeli ob obisku Radgonskih goric.

Dom Penine

Degustacije

Za vas smo pripravili osem različnih degustacijskih menijev, ki vam omogočajo medsebojno primerjati izbrane penine in tako bolje razumeti razlike med njimi oz. njihove posebnosti. Od resnih, Zlatih penin, pa vse do sladkih mehurčkov; pred vami je edinstvena možnost raziskati svet radgonskih penin in razvajati brbončice z izborom najboljšega.

Dom Penine

Untouched By Light

Untouched by Light je prvo peneče vino na svetu, pridelano v popolni temi. Vsi postopki od trgatve pa do končnega odprtja steklenice namreč potekajo v odsotnosti svetlobe. A tudi v tem trenutku še ni nujno, da ta penina ugleda luč sveta! Slogan, ki spremlja Untouched by Light je namreč: »Najboljše stvari se zgodijo v temi.« Zato svetujemo, da jo v duhu tega reka tudi okušate v popolnem mraku.

 
Dom Penine

Wine Biking

Odkrivaj Radgonske gorice ter nabiraj kilometre, smeh in spomine!
V deželo gostoljubja se zapelji po vznemirljivih trasah različnih zahtevnosti in se z lahkoto podaj na pot aktivnosti in zabave!
Vrhunska e-kolesa bodo prepričala rekreativne duše vseh vrst in te skozi zgodbo prve slovenske penine popeljala do najlepših trenutkov.

Dom Penine

Najem prostorov

Če bi kleti Radgonskih goric lahko govorile, bi znale povedati marsikakšno zgodbo. Ker ne znajo, smo jim mi podelili glas; in skozenj boste lahko slišali nekaj najlepših zgodb, ki se odvijajo v naših kleteh vse odkar so se pričele leta 1852 v Radgoni »peniti penine«.

Dom Penine

Poroka pod slapom

Dih jemajoča klet Pod slapom predstavlja nepozabno doživetje. Zvok slapa, ki nežno polzi iz skale grajskega hriba ustvarja čarobno vzdušje, čemur bodo pritrdili mnogi pari, ki so za svoj civilni poročni obred izbrali prav prostor pod slapom.